fbpx

Çmime të reja të derivateve në Maqedoninë e Veriut

Për gjysmë denari do të shtrenjtohet benzina, dhe për aq do të lirohet dizeli. Për një denar, do të lirohet edhe vaji ekstra i lehtë për amvisëri, ka vendosur sot Komisioni Rregullator për Energjetikë.

Çmimi i ri Eurosuper 95 do të jetë 60 denarë për litër, kurse Eurosuper 98 do të shitet për 62 denarë për litër.

Mazuti do të lirohet dhe çmimi i tij do të arrijë 25.709 denarë për kilogram.

Tags

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close