fbpx

Raund i ri i ushtarëve të ARM-së në Afganistan

Kuvendi i Maqedonisë pritet sot të aprovojë vendimin për dërgimin e raundit të ri të ushtarëve të ARM-së në Afganistan në përbërje të forcave ndërkombëtare, ISAF.

Para deputetëve janë edhe dy propozim ligje, për ndryshimin e Ligjit doganor dhe për ndryshimin e Ligjit për lojërat e fatit dhe për lojërat argëtuese, të cilat duhet të miratohen me procedurë të shkurtuar. /portalb/

Lajme të ngjashme

Back to top button