fbpx

11 vjeçari basketbollist me talent të pa parë deri tani (VIDEO)

Julian Newman nga Florida, është 11 vjeç, i gjatë 1 metër dhe 37 centimetra , po çudit botën me aftësitë e veta dhe talentin e tij për Basketboll.

Ai luan në ligë të basketbollit ku lojtarët tjerë janë 7 vjet më të vjetër, mirëpo ai është asistuesi më i mirë në atë ligë me mesatare të asistimeve prej 11.5 për lojë.

Ndiqni këtë video me këtë supertalent !

Lajme të ngjashme

Back to top button