fbpx

Deri më 15 gusht u vazhdua ndërprerja e lidhjeve ajrore dhe tokësore të Greqisë me RMV-në

Ndërprerja e lidhjes ajrore dhe detare të Greqisë me Maqedoninë e Veriut, Shqipërinë dhe Turqinë si dhe vendimi që i referohet kufijve tokësor vazhdohet deri më 15 gusht 2020, ka njoftuar zëvendësministri i Mbrojtjes Civile të Greqisë, Nikos Hardalas, njofton korresepondentja e MIA-s në Athinë.

Sot skadoi vendimi nga 15 korriku për kufizimin e përkohshëm të të gjitha lidhjeve ajrore, hekurudhore dhe tokësore me Maqedoninë e Veriut, Shqipërinë dhe Turqinë e cila është vazhduar edhe për 15 ditë tjera.

Tags

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close