fbpx

Në takimin e Komisionit për sëmundje infektive është diskutuar për hapjen e kopshteve, MPPS dhe komunat të gjejnë zgjidhje për kapacitetet hapësinore

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *