fbpx

5.170 studentë pajisen me kompjuterë

Gjithsej 5.170 vauçerë për blerjen e kompjuterit, financuar nga shteti, kanë përdorur studentët e familjeve të ndjeshme sociale me të ardhura mujore të prindërve nën 15.000 denarë.

Dokumentacionin e studentëve të cilët kërkuan dhe fituan vauçerë e shqyrtoi Komisioni i përbërë prej përfaqësuesve të ministrive të Arsimit dhe Punës dhe Politikës Sociale, për Shoqëri Informatike dhe Drejtoria për të Ardhura Publike. Në ndarjen e parë, vauçerë fituan 12.000 studentë, ndërsa në të dytën 10.500. /portalb/

Lajme të ngjashme

Back to top button