fbpx

Zhvishen Twitteristet maqedonase (FOTO)

Dymbëdhjetë cicëruese nga Maqedonia janë protagoniste të një aksioni humanitar për të ngritur vetëdijen shoqërore në luftën kundër kancerit të gjirit.

Twitteristet më me ndikim në Maqedoni, i dolën në krah shoqatës Borka e cila është vënë në vijën e parë të frontit ndaj luftës kundër kancerit në gji, dhe sëbashku me dy fotografë profesionistë dhe një dizejnator krijuan një kalendar me fotografi senzuale.

Kalendari u promovua më datë 23.12.2012 dhe si i tillë mund të përdoret nga shoqata e sipërcekur për aktivitetet e saja. Nëse ndonjëra nga fotot ju pëlqen, mund ta bleni, dhe me këtë të bëheni pjesëmarrës në këtë aksion humanitar.

Lajme të ngjashme

Back to top button