fbpx

Zgjidhni një dritare dhe zbuloni si e përballoni të ardhmen

Dritaret janë, si të thuash, një përfaqësim i botës. Përmes tyre, ju mund të shihni se çfarë po ndodh atje. Dhe gjithashtu mund të shihni gjërat që do të vijnë në të ardhmen e afërt. Por jo të gjithë kanë të njëjtin qëndrim ndaj asaj që ndodh jashtë nesh. E ardhmja është gjithmonë e pasigurt dhe jo të gjithë reagojnë në të njëjtën mënyrë përballë të panjohurës. Si të përgatitemi për të ardhmen? Ky test do t’jua tregojë. Ju duhet të zgjidhni dritaren që ju përfaqëson më së miri, atë që tregon mënyrën tuaj të shikimit të botës.

Dritarja 1

Ju jeni një persona të hapur dhe spontanë, si dhe të thjeshtë. Ju prisni të ardhmen, të bindur që keni bërë gjithçka që është e nevojshme për të qenë gati për atë që do të vijë. Ju po ndërtoni ngadalë jetën tuaj në themele të forta dhe sot mund të thoni se asgjë nuk mund t’ju destabilizojë.

Dritarja 2

Nëse keni zgjedhur dritaren e dytë, ju jeni një person i vetmuar. Jetoni në flluskën tuaj dhe ndjeheni mirë. Ju nuk jeni të interesuar për atë që po ndodh jashtë, rreth jush ose kudo. Ju jeni mirë, pikë. Problemi është se ajo që ndodh rreth jush mund ta prishë flluskën herët a vonë. Mos shikoni se çfarë keni tani … e tashmja nuk e pengon të ardhmen të ndryshojë letrat tuaja. Ju duhet të jeni më të guximshëm dhe t’i kushtoni vëmendje asaj që shkon përtej botës tuaj.

Dritarja 3

Ju jeni një person plot konflikte, luftëtar dhe përgatiteni vetë për atë që do të vijë si një luftëtar i vërtetë. Jeta ju ka treguar disa herë se duhet të vazhdoni të luftoni dhe kurrë mos ta ulni vigjilencën. Pra, nuk keni frikë nga e ardhmja. Keni shpenzuar shumë kohë duke luftuar, megjithatë keni dalë prej saj më mirë. Ju mund të kaloni nëpër stuhi të tjera, pa e dobësuar forcën tuaj.

Dritarja 4

Ju jeni pak ëndërrimtarë dhe një person super optimist. Prandaj, e shikoni të ardhmen me ankth dhe shqetësim. Jeni të bindur që më e mira ende nuk ka ardhur. Kjo ju bën një person të gëzuar dhe shpresëplotë, dy atribute që nuk frenohen sot. Problemi i vetëm është që ju prisni aq shumë për të ardhmen, sa nuk jeni në gjendje të shijoni atë që keni sot. Në një moment, ju duhet të ndaloni, të shikoni nga dritarja dhe të filloni të shikoni përreth. Ka edhe shumë gjëra për të qenë mirënjohës dhe të kënaqur!

Dritarja 5

Nëse keni zgjedhur dritaren 5, kjo është sepse jeni persona super llogaritës dhe të organizuar. Mundoheni ta mbani nën kontroll të ardhmen, gjithmonë. Jeni të bindur që nëse jeni mjaft të rregullt, mund të parandaloni çdo situatë. Fatkeqësisht, është e pamundur. Mënyra juaj e të qënit sigurisht ju bën pak më të përgatitur se pjesa tjetër e botës për ngjarje të caktuara, por kurrë nuk do të jeni në gjendje të kontrolloni atë që do të ndodhë. Mundohuni të relaksoheni pak. / meb.al

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button