fbpx

Sonte pa ujë mbetet gjysma e Shkupit

Sot pa ujë do të mbeten shumë lagje të Shkupit, mes tyre Autokomanda, Hekurana, Gazi Baba, Çairi, Butel 2, Fushë Tophana dhe Veriu, kumton Qendra rajonale për menaxhim me kriza-Shkup.

Sipas paralajmërimit, ndërprerja e ujit do të zgjas prej orës 22 e deri në orën 7 të së martës. 

Gjatë kësaj periudhe ekipet do të bëjnë rikonstruim të Stacionit të pompës-Gazi Babë./Portalb

Lajme të ngjashme

Back to top button