fbpx

Lajmërim për lexuesit e Portalbit

Të nderuar lexues, nëse hasni probleme në hapjen e ueb-faqes sonë, ju lajmërojmë se e njëjta ka probleme teknike dhe se programerët tanë punojnë për të rregulluar të njëjtën.

Ende nuk e dimë nëse jemi cak i sulmeve të hakërëve apo bëhet fjalë për diçka tjetër.
Megjithatë, besojmë se së shpejti do ta rregullojmë.

Na ndiqni, ju falemnderit për durimin tuaj!

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button