fbpx

Apple Maps e paraqet Kosovën pjesë të Serbisë, Megi C nis peticion

Një peticion ka nisur kundër paraqitjes që Apple Maps po i bën Kosovës, të cilën e paraqet si pjesë të Serbisë, transmeton Koha.net.

Megi C e nisi këtë peticion për Apple Inc Apple, pasi është shumë shqetësuese që Kosova nuk shfaqet në Apple Maps.

“Ju vështirë se mund t’i shihni kufijtë e saj dhe gjëja më e keqe e kësaj është se ajo paraqitet si pjesë e Serbisë. Kjo duhet të ndryshojë sa më shpejtë që të jetë e mundur sepse Kosova është një vend i pavarur që nga viti 2008”, thuhet në njoftim.

Peticioni

 

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button