fbpx

Byrnes: Shpresoj se ndihma e dhuruar amerikane për sigurimin e mjeteve mbrojtëse do t’i inkurajojë qytetarët të dalin dhe të votojnë

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *