fbpx

Tetovë, gjysma e semaforëve, të prishur

Pjesërisht funksionon sinjalizimi vertikal në rrugët kryesore të qytetit të Tetovës. Edhe pse në disa pjesë të qytetin funksionojnë në rregull sinjalet ndriçuese për veturat, nuk funksionojnë sinjalet ndriçuese për këmbësorët.

Nga zyra për informim në komunën e Tetovës deklarojnë: “Në teren do të dërgohen ekipe për të rregulluar këto defekte dhe problemet eventuale do të rregullohen”

Presim që komuna të rregullojë këtë problematikë para se këto defekte të sjellin pasoja për ndonjë aksident të mundshëm si dhe ndonjë fatkqësi tjetër./PortAlb

Lajme të ngjashme

Back to top button