fbpx

RMV, Ndryshime në rregullat për hyrje dhe transit nga shtetasit e Kosovës, BeH-së, Malit të Zi dhe Serbisë

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *