fbpx

KSHPK do të debatojë për ankesën e shtruar nga VMRO-DPMNE dhe koalicioni “Ripërtëritja për Maqedoninë”

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *