fbpx

Një nga skenarët e MASH-it për mësim nga 1 shtatori është edhe mësimi në ndërrime dhe reduktimi i numrit të nxënësve

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *