fbpx

Burgu ku çdo njeri do kishte dëshirë të kalonte një natë (FOTO)

Më përpara ishte një vend ku njerëzit do largoheshin një orë e më pare, por tani njëri nga burgjet më famëkeq në Holandë për 150 vite, Het Arresthuis, është një vend ku ke dëshirë që të qëndrosh një natë.

Pasi është mbyllur dhe rikonstruktuar, ai është kthyer në një hotel luksoz, ku njerëzit shpenzojnë para për të qëndruar një natë.

Hoteli ka 24 dhoma standarde, 12 dhoma deluxe dhe katër suita.

Në hotel ka edhe sauna, qendër fituesi madje dhe një kopsht.

Lajme të ngjashme

Back to top button