fbpx

RMV, 415 kundërvajtje të reja për mosmbajtjen e maskave

Gjatë 24 orëve të kaluara, në territorin e Republikës së Maqedonisë së Veriut në lidhje me masën për mosmbajtjen e mbrojtjes personale në fytyrë janë regjistruar 415 kundërvajtje.

Nga Ministria e Punëve të Brendshme sot përsëri u bëjnë thirrje qytetarëve që t’i respektojnë masat dhe protokollet e miratuara nga Qeveria me qëllim të ballafaqimit me Kovid-19.

Tags

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close