fbpx

VMRO-DPMNE: 25 për qind pagë më të lartë mesatare në shtet

Katër vite fitimtare po vijnë, e kaluara e turpshme po largohet. Programi ynë i Rimëkëmbjes u krijua me shumë kujdes, në të cilin morën pjesë ekspertë të përcaktuar politikisht dhe jopolitikisht, në leximin e 360 faqeve që do të gjeni tekstualisht për gjithkënd nga diçka, porositi sonte nga Sveti Nikole, kryetari i VMRO-DPMNE-së Hristijan Mickovski në takimin me qytetarët, transmeton MIA.

Ai theksoi se në librin e leximit të tyre, mund të lexohet “si të paktën 25 për qind paga më të lartë mesatare në Maqedoni”.

Lideri i VMRO DPMNE-së porositi se ata do të miratojnë ligj për të kontrolluar pronat e politikanëve, ndërsa ai do të jetë i pari që do t’i nënshtrohet vetingut.

Bartësi i listës për deputetë në NJZ 3, të VMRO DPMNE-së, Igor Janushev, tha se të gjithë qytetarët duhet të dalin herët në mëngjes edhe atë si në referendum. Ai konsideron se politikat e LSDM-së tashmë janë lexuar, ndërsa VMRO-DPMNE-ja do të punojnë për të rikthyer dinjitetin kombëtar maqedonas, ndërsa fermeri për të qenë krenar, i paguar dhe në radhë të parë.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button