fbpx

KSHPK hodhi poshtë dy ankesa, ndërsa pranoi një, të dorëzuara nga VMRO-DPMNE dhe koalicioni “Ripërtëritje për Maqedoninë”

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *