fbpx

BE u dërgoi 65.000 maska kirurgjikale Maqedonisë së Veriut, Kroacisë, Serbisë dhe Malit të Zi

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *