fbpx

Filipçe: Mund të rekomandojmë të mbyllen kufijtë nëse del se hyrja e qytetarëve nga Serbia dhe Kosova rrezikon shëndetin

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *