PDSH: do të sigurojmë ndihmë financiare për çdo familje

Kryetari i PDSH-së, Menduh Thaçi dje bashkë me Nimetulla Demirin – bartës liste në zonën 1, zhvilluan takime në Koliçan të Poshtëm, Lubosh, Batincë, Maranë dhe tubim përmbyllës në Studeniçan, njofton MIA.

“PDSH ka platformën e saktë për zgjidhjen e problemeve me të cilat ballafaqohen qytetarët. Tani edhe me pandeminë kemi një luftë të cilën duhet ta zhvillojmë me kuadro dhe instrumente efektive. Ne do t’i përkushtohemi kësaj.“

“Bizneset duhet të respektojnë përqindjen e popullatës ku kanë investuar. Çdo e dyta familje nuk ka të punësuar. PDSH do të sigurojë ndihmë financiare për çdo familje.“

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button