fbpx

Qendra për zhvillim të rajonit të Pollogut ka shpenzuar 1.300.000 euro, pjesën më të madhe për plane urbanistike dhe makina për pastrim

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *