fbpx

New Jersey, protestë kundër planit izraelit për aneksimin Bregut Perëndimor

Protestuesit mbanin pankarta me mbishkrimet “Jeta e palestinezëve është e vlefshme” dhe “Liri për Palestinën”, duke reaguar kundër planit të aneksimit.

Në New Jersey të SHBA-së u organizua protestë kundër planit të Izraelit për aneksimin e pjesëve të mëdha të Bregut Perëndimor, raporton Anadolu Agency (AA).

Në protestë morrën pjesë një grup hebrenjsh ortodoksë dhe muslimanësh, të cilët protestuan kundër politikave okupatore të Izraelit në Palestinë.

Protestuesit mbanin pankarta me mbishkrimet “Jeta e palestinezëve është e vlefshme” dhe “Liri për Palestinën”, duke reaguar kundër planit të aneksimit.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button