fbpx

Çfarë na pret në ditët në vijim, edhe sa njerëz do të sëmuren dhe do të vdesin nga COVID-19 në vend? Kjo është ajo që parashikon statistikat

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *