fbpx

Për shkak të Kovid-19, transporti publik, deri në maj, ka humbur 11.6 milionë pasagjerë dhe rreth 4.5 milionë euro (Infografik)

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *