fbpx

LSDM: Papunësinë do ta ulim nga 3% për çdo vjet

Zoran Zaev, kandidati për kryeministër nga LSDM-ja sot në Radovish gjatë takimit me qytetarët premtoi investime publike prej 2.2 miliardë euro investime dhe 1.2 miliardë investime private, transmeton Portalb.mk.

“Angazhohemi për katër vjet të sigurojmë 2.2 miliardë euro investime publike dhe 1.2 miliardë euro investime private të drejtpërdrejta”, premtoi Zaev.

Ai premtoi se së paku një milliard euro investime të huaja për katër vjet  do të jenë në inovacion dhe qëndrueshmëri të bizneseve.

“Shkallën e papunësisë do ta zvogëlojmë për 3 % në vjet, me qëllim që në vitin 2024 shifra e papunësisë të jetë njëshifrore”, premtoi Zaev.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button