fbpx

Fetai: Ligji i ri për PP-në mënyrë e re e luftës kundër krimit

Ish prokurorja speciale Fatime Fetai, duke komentuar sot ligin e ri për Prokurori Publike, ka thënë se, me hyrjen në fuqi të këtij ligji as lufta për drejtësi nuk ndalet, as jeta këtu nuk ndalet, transmeton Portalb.mk.

“Kjo paraqet vetëm një korrnizë të re ligjdhënëse e cila na jep mundësi të gjithë prokurorëve së bashku në mënyrë të re të ballafaqohemi dhe të luftojmë kundër krimit. Si dhe në ndonjë mënyrë atë do ta shfrytëzojmë në varësi të të gjithë prokurorëve”, theksoi Fetai.

Prokuroria Speciale Publike prej sot edhe zyrtarisht asgjësohet, përkatësisht me hyrjen në fuqi të ligjit të ri për Prokurorinë Publike.

Tags

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close