fbpx

RMV, për 24 orë janë regjistruar 361 shkelje për mosmbajtje të maskës

Gjatë 24 orëve të fundit në territorin e Republikës së Maqedonisë së Veriut, policia ka regjistruar 361 shkelje për mosmbajtje të maskës.

Nga Ministria për Punë të Brendshme (MPB) apelojnë të respektohen masat dhe protokollet e miratuara nga Qeveria me qëllim të ballafaqimit me Kovid-19.

Tags

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close