fbpx

Nuk është e ndaluar të përdoret fjala “makedonsko” dhe kompleksi “Makedonsko Selo” nuk u mbyll për këtë

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *