fbpx

Siljanovska-Davkova: Duhet të vendoset qeverisje e të drejtës, nëse duam prosperitet

Duhet të vendoset qeverisje e të drejtës, kjo është esenca, nëse duam prosperitet, porositi Gordana Siljanovska Davkova, bartëse e listës së VMRO-DPMNE-së për kandidatë për deputetë në NJZ 1 në takim me qytetarët në Kisela Vodë.

Ajo tha se pas 15 korriku vjet fundi i paligjshmërisë dhe krimit dhe theksoi se në fushatën parazgjedhore ka shkelje të Kodit zgjedhor, transmeton MIA.

Theksoi se është e nevojshme vendosje e sistemit të vlerave dhe respektim të ligjeve dhe se këto janë punë në të cilat obligohet koalicioni që ajo e përfaqëson.

Siljanovska Davkova porositi se pas 15 korrikut do të rinovohet gjyqësia dhe të gjitha institucionet të cilat do të fillojnë të punojnë sipas Ligjeve dhe Kushtetutës.

Tags

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close