fbpx

Listë përfundimtare për gjykatës dhe prokurorë, akademia i publikoi emrat e  60 pjesëmarrësve që do të fillojnë shkollën në shtator

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *