fbpx

Vitin e kaluar kemi derdhur mbi 70 milionë metra kub fekale në lumenj dhe ujëra nëntokësorë (Infografik)

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *