fbpx

UEFA vendosi kur të mbahet EURO 2020

Kampionati Euro 2020 do të rikthehet verën e ardhshme.

Ditën e sotme (17 qershor), komiteti ekzekutiv i UEFA-s vendosi që kompeticioni të zhvillohet nga data 11 qershor deri në 11 korrik 2021.

Gjithashtu është zbardhur dhe kalendari i ndeshjeve ku takimi hapës do të jetë mes Turqisë dhe Italisë në Romë.

Aktualisht janë zgjedhur 12 shtete ku do të zhvillohen ndeshjet.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button