fbpx

Arti i qeverisjes përbëhet nga marrja e sa më shumë…

Në përgjithësi, arti i qeverisjes përbëhet nga marrja e sa më shumë parave që të jetë e mundur nga një klasë e qytetarëve për t’ia dhënë një tjetre!

 

François-Marie Arouet i njohur si Volter, shkrimtar dhe filozof francez

Tags

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shiko edhe
Close
Back to top button
Close