fbpx

Femrat duan përkëdhelje dhe komplimente

Sipas një sondazhi të publikuar në ‘Daily Mail’, lulet dhe dhuratat simbolike janë gjithashtu faktorë që i shtojnë lumturinë partneres. 

Në këtë sondazh janë marrë në pyetje rreth 2000 femra dhe më poshtë mund të shikoni 10 gjërat që i ngrenë më shumë humorin:

1-    Përkëdhelja spontane e partnerit
2-    Të brendshmet e rehatshme
3-    Dikush që i thotë se kanë rënë në peshë
4-    Dhurata e dikujt që pëlqejnë
5-    Veshja e të brendshmeve seksi
6-    Gjetja e një pazari të mirë
7-    Lulet
8-    Dhuratat
9-    Dikush që i thotë se duken më të reja se ç’janë
10-   Një i huaj që i përgëzon për stilin e veshjes

Lajme të ngjashme

Back to top button