fbpx

Ja se si duket ‘Gjino’ i filmit 14 vjeç dhëndër! (Foto)

Sigurisht që koha të mbron nëse mbrojtja vejnë nga simpatizantët dhe kurrë nuk mund të harrohesh!

Ishte pikërisht ky, djalosh “Gjino” i cili u zgjodh për këtë rolë midis 3.500 fëmijëve të tjerë, të cilët i sfidoi me finesën dhe talentin e tij!

Kjo thënie e madhe e mbetur në mendjen e çdo shqiptari: “Fiqtë Gjino, se do të t’i hanë të tjerët” dhe me siguri që mendja do ju shkoj tek protagonisti i njërit prej filmave më të suksesshëm të kinematografisë shqiptare që ende dhe sot mbetet kanë tërheqës dhe i “kohës”.

Pa dashur të zgjatemi po ju paraqesim në vijim fotografin e djaloshit –dikur 14-vjeçar- Gjino!Por që në realitet emri i tij është Admir Sorra dhe sot ai është një goxha simpatik dhe vijon të jetoj një jetë normale!/Portalb

Lajme të ngjashme

Back to top button