fbpx

USHT-shkup

Kisha dasht te jap vetem nje shqarim te shkurt si nje student i Usht – me disperzime ne shkup.Retha asj ne lidhje me objektin ku gjindemi d.th.m jan kushte teje te renda , ballafaqohemi me munges te hapsires se klasave, amfiteatreve , kabineteve .Munges te ajrosje (filtrimit te ajrit) , tani me ne kete periudh dimerore nuk ka aspk Nxemje ,..gjdo ligjerat mbahet me kohe te shkurtutar per faj te ftohtit.Kuse me e tragjikja eshte se nuk ka “ne fakt ka po nuk funksjonojn” WC ,…dhe per nevoja shum te ndryshme si djemte dhe vajzat duhen te bejn gjiro kafiterive te qarshis.USHT ne Shkup ka afro 3000 student qe 1 semester vjetor eshte 100 euro edhe mud ti japim njellogari ….kurese vete si institucjon eshte vendoser ne nje pjse te nje objekti qe ka qen “shtepi mallrash” ku per reth eshte e rethuar me: banka , bastore edhe depo private… Me keqja nder te keqn eshte se askush nuk mer pergjiegjesi per kete gjende tonee…

Lajme të ngjashme

Back to top button