fbpx

Janë paralajmëruar aktivitetet përgatitore për ndërtimin e kopshtit në Tearcë

Premtimi i kryetarit të Komunës së Tearcës, Isen Asani, për ndërtimin e një kopshti rajonal, dhënë në programin e tij ” Për komunën që duam ” (f. 4), është duke u realizuar. Kryetari Asani kohët e fundit njoftoi se aktivitetet përgatitore për ndërtimin e një kopshti fëmijësh në Tearcë do të fillojnë së shpejti, shkruan Vërtetëmatësi.

Ai postoi fotografi në profilin e tij në Facebook se si do të duket kopshti, duke njoftuar se projekti ka kaluar tashmë të gjitha fazat dhe përgatitjet për ndërtimin e objektit dhe do të fillojë së shpejti:

Të dashur miq, në këto periudha të vështira që po kalon njerëzimi, kur marrim lajme të këqija nga bota, dëshiroj të sjell lajme të mira për banorët e Komunës së Tearcës dhe veçanërisht për prindërit dhe fëmijët që tashmë janë të izoluar në shtëpitë e tyre dhe nga ku ndjekin mësimet në Internet!

Me Zotin përpara, pasi të kalojë këtë periudhë të pandemisë, Komuna e Tearcës do të fillojë përgatitjet për fillimin e ndërtimit të kopshtit me një kapacitet për 200 fëmijë, projekti ka kaluar tashmë të gjitha fazat dhe do të duket si në fotot e mëposhtme!

Angazhimi ynë për të krijuar kushte më të mira për banorët e Komunës së Tearcës nuk do të ndalet këtu!

Përndryshe, premtimi për ndërtimin e një kopshti fëmijësh në Komunën e Tearcës nuk është i ri, Asani premtoi të njëjtën gjë në zgjedhjet lokale në 2013 (në programin zgjedhor ” Së bashku ndërtojmë”  ) dhe  nuk e përmbushi këtë premtim  në mandatin e kaluar.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button