fbpx

The Impossible (Video)

Bazuar në ngjarje të vërtetë, Juan Mekgregor dhe Naomi Vots luan rolin e një çifti të cilët duke fluturuar me fëmijët e tyre ndodh cunami i vitit 2004.

Ata mundohen të mbijetojnë nga momenti kur mbeten të ndarë prej fatkeqësisë.

 

Lajme të ngjashme

Back to top button