fbpx

Pas 19 vitesh, në Tetovë është ndërtuar Qendër Korrektuese Edukuese

Pas 19 vitesh në Tetovë është ndërtuar Qendër Korrektuese Edukuese, të miturit të cilit janë të burgosur në burgun e Ohrid do të mund nga dita e hënë të shpërngulen në qendrën e sapondërtuar në Tetovë, me kapacitet për 110 persona, shkruan Portalb.mk.

Nga kjo Qendër thane se e njëjta i plotëson të gjitha kushtet ndërkombëtare dhe është ndërtuar me standard evropiane, në mënyrë që puna në këtë Qendër të respektoje plotësisht të drejtat e fëmijëve të cilën vuajnë dënim adekuat.

Qendra Korrektuese Edukuese në Tetovë gjithsej ka kushtuar 253,582,000,00 denarë, ku gjithsej janë ndërtuar 3 objekte, edhe atë të klasa të hapura dhe të mbyllura për burgun më të rreptë.

Qendra Korrektuese Edukuese.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button