fbpx

RMV, 368 persona kanë marrë vendime për izolim gjatë 24 orëve të fundit

Ministria e Punëve të Brendshme ka njoftuar se vendime për izolim u janë dhënë 368 personave, ndërsa 47 persona kanë nënshkruar deklarata për vetëizolim gjatë 24 orëve të fundit (28/29 maj) në territorin e vendit, transmeton Portalb.mk.

Policia ka kryer kontrolle te personat në izolim dhe vetëizolim, ku është evidentuar se një person nuk e ka respektuar masën vetëlizolim.

“Gjithashtu, lidhur me masën e mosëmbajtjes së pajisjeve mbrojtëse për fytyrë, janë regjistruar 440 kundërvajtje”, informuan nga MPB.

Tags

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close