fbpx

Probleme me aplikacionet? Çfarë duhet të bëni

Përdoruesve të iPhone dhe iPad të Apple po u kërkohet të përditësojnë programet dhe të riinstalojnë disa prej tyre që i kanë të shkarkuar më parë.

Shumë aplikacione të njohura si Netflix, WhatsApp, Spotify, Twitter, Amazon dhe disa programe të Google kërkojnë një përditësim.

Arsyet e përditësimit nuk dihen ende, disa prej tyre nuk hapeshin derisa të fshiheshin dhe instaloheshin përsëri. Problemet janë shfaqur në versionet e fundit të iOS 13, por ende është e pashpjegueshme se përse ka ndodhur  shkruan The Independent, transmeton Abc News.

Tags

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close