fbpx

3.110 persona janë arrestuar gjatë dy muajve të orës policore, Çulev paralajmëroi kontroll të përforcuar për maskat dhe distancën fizike

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *