126 persona nuk e kanë respektuar orën policore, 18 të tjerë janë gjobitur për mosmbajtje të maskës mbrojtëse

Gjatë 24 orëve të fundit, Ministria e Punëve të Brendshme të Maqedonisë së Veriut ka evidentuar 126 persona të cilët nuk e kanë respektuar ndalesën për lëvizje, ndërkaq 79 prej tyre janë arrestuar, njofton Portalb.mk.

Gjithashtu, MPB ka shqiptuar 18 kundërvajtje për mosmbajtje të maskës mbrojtëse. Në 24 orët e fundit në territorin e Maqedonisë së Veriut 68 personave u janë dhënë vendim për izolim, ndërkaq 19 persona kanë nënshkruar deklarata për vetëizolim.

Nga ana e zyrtarëve policorë janë kryer kontrolle te personat në izolim dhe vetëizolim, por nuk është evidentuar asnjë shkelje

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button