fbpx

Pengesat dhe vështirësitë shkurajojnë njeriun mediokër

Pengesat dhe vështirësitë shkurajojnë njeriun mediokër, kurse gjeniut i janë të nevojshme, pothuajse si ushqimi.

Théodore Gericault, piktor italian.

Tags

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close