fbpx

Larvdërohej se ka bërë seks me të mitur, paditet

Policia e Kumanovës ngriti padi penale kundër 27 vjeçarit M.D, i dyshuar për prodhim dhe distribuim të pornografisë fëmijore.

Ai në qershor të vitit 2012 në shtëpinë e tij ftoi bashkëqytetaren 16 vjeçare, me të cilin ka pasur marrëdhënie seksuale të cilën e incizoi me fotoaparat digjital.

Më vonë, pasi të dy ndërprenë lidhjen, kumanovari materialin e incizuar ua tregoi dy personave të mitur. /portalb/

Lajme të ngjashme

Back to top button