fbpx

Gjykatësit nga Gjykata e Apelit në Shkup kanë donuar 487.500 denarë në Fondin për ballafaqim me Kovid-19

Gjykatësit nga Gjykata e Apelit Shkup në Fondin për ndihmë dhe mbështetje për ballafaqim me krizën e shkaktuar nga koronavirusi Kovid-19, nga paga e prillit kanë donuar vetë prej 487.500,00 denarë, njofton Portalb.mk.

“Konform rekomandimit për donim të një pjese të pagave të gjykatësve për muajt prill dhe maj të vitit 2020 në Këshillin e Buxhetit Gjyqësor nga data 04.05.2020, gjykatësit nga Gjykata e Apelit Shkup në Fondin për ndihmë dhe mbështetje për përballje me krizën e shkaktuar nga koronavirusi Kovid-19, nga paga e prillit dhe majit kanë donuar vlerë prej 487.500,00 denarë”, bëri të ditur Gjykata e Apelit.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button