fbpx

MSh: Covid-19, këshilla dhe rekomandime për shtatzënat

Ministria e Shëndetësisë, në bashkëpunim me UNFPA dhe HERA kanë përgatitur broshurë në gjuhën shqipe dhe maqedonase me rekomandime dhe këshilla për gratë shtatzëna në kushte të pandemisë.

Në broshurë janë të shkruara këshilla për ruajtjen e shëndetit të grave shtatzëna dhe parandalimin e këtij virusi, cilat janë simptomat e koronavirusit, çka nëse gratë shtatzëna infektohen me Covid-19, nëse gratë shtatzëna janë në rrezik më të madh se të tjerët, nëse virusi mund të bartet te foshnja dhe informacione të tjera të dobishme.

Afishet në gjuhën shqipe mund t’i gjeni më poshtë:

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button